29
NOV
2018

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE TRANZACȚIONARE ȘI INVESTIȚII, ÎN CADRUL UNUI SEMINAR GRATUIT

REZERVAȚI-VĂ LOCUL
Un Seminar Gratuit de 2 zile
( 29 Noiembrie și 4 Decembrie )
Str. Mendeleev 7,
București 010361
Hartă
Limba:
Română
mergeți mai jos
—  STOHUB

Patrimoniul Nostru

Când vine vorba de tranzacționare, educația este esențială. Acordând timp pentru a înțelege cu adevărat cum funcționează piețele și cum puteți profita la maxim de instrumentele de tranzacționare disponibile, puteți învăța să construiți strategii mai avansate și să gestionați mai eficient riscurile. La STO, credem că o educație atentă este baza tuturor tranzacționerilor de succes. De aceea am decis să creăm STOHUB. Prin STOHUB, veți avea acces la o gamă largă de seminarii, cursuri și Webinarii educaționale menite să vă ajute să învățați noi tactici de tranzacționare. Continuați să studiați cu STOHUB și învățați mai bine împreună cu noi.

Play Video

REZERVAȚI-VĂ LOCUL

Program

STOHUB OVERVIEW

8

Seminarii din întreaga lume

4

Țări

10+

Prezentatori Experți

Prezentator

Dorin Petre Rosu
(Jimmie)

Dorin Roșu este un trader profesionist, cu vaste cunoștințe asupra piețelor financiare. Tranzacțonând de peste un deceniu, el vă va vorbi despre experiența sa considerabilă cu alți traderi și investitori, printr-o serie de evenimente educaționale online și offline, inclusiv webinarii, cursuri educaționale și seminarii. Predă o gamă largă de subiecte, variind de la analiza fundamentală și tehnică la gestionarea fondurilor și psihologia în tranzacționare.

BENEFICIAȚI DE OCAZIA DE A NE VIZITA

VĂ INVITĂM LA SEDIUL NOSTRU DIN MINUNATUL ORAȘ LIMASSOL,
DESCOPEIRȚI ORAȘUL ȘI BUCURAȚI-VĂ
DE UN TUR AL SEDIULUI NOSTRU.

MAI MULT DECÂT UN BROKER

STO face parte dintr-o companie globală de servicii financiare competitive și diverse, denumită AFX Group. Atenți la nevoile investitorilor instituționali și individuali, livrăm produse de cea mai înaltă calitate clienților noștri din întreaga lume.

STO prin Quantic este colaborarea în materie de gestionare a fondurilor și a portofoliului. Furnizarea de servicii sofisticate de gestionare a activelor, de incubare și servicii de Brokeraj Prime către o gamă largă de investitori instituționali și individuali.

*Levierul maxim pentru clienții retail este de 1:30, în funcție de instrumentul de bază al CFD-ului.

Avertisment privind riscul: CFD-urile sunt instrumente complexe care prezintă un risc ridicat de a pierde rapid fonduri datorită efectului de levier. 66.69% din conturile investitorilor pierd fonduri atunci când tranzacționează CFD-uri cu AFX Capital Markets Ltd.Trebuie să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să luați riscul de vă pierde o parte din fonduri. Trebuie să știți că fondurile dvs. sunt în pericol. Pentru mai multe informații despre riscurile cheie asociate cu CFD-uri, vă rugăm să citiți întegra pagină privind riscurile.

STO și AFX Group sunt trading numele AFX Capital Markets Ltd. AFX Capital Markets Ltd este autorizata si reglementata de CySEC, licenta nr. 119/10 și înregistrare nr. 253014. AFX pietele de capital Ltd este reglementata in cadrul pietelor de instrumente financiare directiva (MiFID) în ceea ce privește oferirea de servicii transfrontaliere și alte birouri în cadrul UE sub regimul MiFID Passporting. AFX Capital Markets Ltd este de asemenea înregistrată cu CONSOB in Italia (nr. 94). AFX Capital Markets Ltd este Arch. Kyprianou 2 & Ayiou Andreou, G.Pavlides Building,3rd Floor, 3036 Limassol, Cyprus . Detalii despre AFX Capital Markets Ltd și activității sale servicii pot fi găsite la AFX Group.
x

Avertisment privind riscul:  CFD-urile sunt instrumente complexe care prezintă un risc ridicat de a pierde rapid fonduri datorită efectului de levier. 66.69% din conturile investitorilor pierd fonduri atunci când tranzacționează CFD-uri cu AFX Capital Markets Ltd.Trebuie să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să luați riscul de vă pierde o parte din fonduri.